Bitches överallt

haha Shoo bitches. Glömde bort bloggen. Sorry fuckers! Imorgon är det fredag. Vilket innebär fiesta!!! Eller, naj! får se hur vi gör med den saken. Kanske tar hem brudarna hit och har en myskväll med massor mat, godis och sånt. Höh, Vi har faktiskt haft en mysDAG idag. Vi drog hem till Emelie, med några kompisar och kollade på filmer med riktigt goda saker till, snackade skit. HEMMAfika och lite sånt. HELA DAGEN! Det är därför vi har glömt bort våran söta blogg. Men de gör inget, ellerhur bitches? Ni tycker om oss endå.. Ne, nu ska vi hämta något gott att äta. Hörs imorgon.

- Tävlingen avslutas imorgon också.


EN SAK TILL -

- Vi har en "anyonym" besökare (daglig besökare). som även har kommenterat två dagar i rad nu ;) HAHA! Detta är riktigt roligt. 




Sorry för att det är så litet. Men ni ser nog. Våra läsare har ju super ögon. Just like us ;)

SVAR PÅ FUCKING TAL BITCH! :
Hur
vi orkar? Flippar du gumman? Det är väl bara att sätta sig vid datorn och skriva om vad vi gör om dagarna. Inte så jobbigt med tanke på att vi pumpar musik och dansar samtidigt varje gång. Det gör allt MYCKET roligare ;) Du är en avundsjuk liten bitch som inte ens har eget rum hemma antar vi? Vi tycker att det är överkul att dela med oss av vårat liv och flippade lite extra. Göra fett roliga saker och sen skriva om de. Många tycker om oss, Tex. det med att Vi vaxade våran kompis röv? HAHA! Klaga inte baby. Ställ frågan till dig själv i så fall " Hur orkar jag " - Ja du, hur orkar du gå in på våran blogg och läsa om vårat händelserika liv every fuckin' day? Fuck you. Take a pill and go to lala-land. HAHA!

Fuck All Y'all

xoxo Gizelle & Leyla

Kommentarer
Postat av: HAHAHA

2009-12-11 @ 13:43:42
Postat av: HAHAHA

Skönaa e ni ;)/ Alvin & gänget

2009-12-11 @ 13:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0