Fett bullt!

Orkar inte blogga. SKIT TRÅKIGT! Leyla skiter i bloggen, den bitchen.. och då orkar inte jag lägga ner tid på att skriva för att NI ska läsa. buhu. tråkigt. Vi ses när glöden kommer tillbaka. peace / G

GIZELLE IS HERE

Ey Yo little hoes. haha!

som sagt pappa skjutsade oss till MC igår, hur gott som helst. Jag vet ärligt talat inte om jag pallar blogga mer. fett bull! Med tanke på att LEYLA den jäveln, aldrig uppdaterar.. Det är bara jag som får skriva o skriva. BAJS PÅ HENNE! Jag ska i alla fall bada nu, i min ensamhet. Leyla är ute någonstans. Tråkar loss. Hur kan en prinsessa som mig ha tråkigt :( Inte bra........ nu går jag och badar. Och sen ska jag ringa mina kompisar och se vad dom gör

peace ut bitches.
/ Gizelle



De kaxigaste systrarna ifrån skåne

Shoo bitches.
Uppdateringen har varit lite keff.. men det gör inget, visst? ;) Ni älskar oss ändå! ursäkten till att vi inte har bloggat är att vårat internet la av idag, och det har inte funkat förns nu på kvällen.

Vi sov kvar hos våran SexyLady. Vi hade myskväll all night long ;) pratade skit, kollade på filmer, gjorde ansiktsmask osv.. Riktig tjejkväll! Just det, Erik vann idol. Tyckte han var rätt bra faktiskt, killen kommer komma långt. Han har en riktig stark röst. Vi sjunger ju bättre egentligen, helt klart. Men måste ju beröma killen LITE ;) Kanske borde vi söka till idol nästa år? De kaxigaste systrarna ifrån skåne?!

Idag vaknade vi runt 2 tiden. Åkte som luffare på bussen hem, men de gör inget. Vi är lika sexiga ändå ;) Man fick forfarande de där heta blickarna ifrån alla killar så de gör inget ;) När vi kom hem hjälpte vi mamma lite. Yepp, vi kan också vara snälla. Lagade mat, strök kläder och såna grejor. Sen tog vi lite cash ifrån pappa och kickade till stan för att gå på bio, de blev New moon. Den är överbra!! Självklart köpte vi godis, MASSOR popcorn och coca cola. Efter de käkade vi kina mat, FINNS DE NÅGOT GODARE? puss på de.

Nu är vi i alla fall hemma, har kollat lite på tv. Leyla blev sugen på Mc donalds. Ska fråga pappiii om han kan skjutsa oss och köpa de. Vi får alltid som vi vill så det ska nog inte vara något problem hehe ;)

See yaa later bitches.
xoxo G & L

gästblogg

HEJ SÖTISAR, ZANDRA HÄR!
Hur mår ni? allt bra? haft en bra skol/jobbdag?
Själv slutade jag nyss och mina älsklingar kom till min skola och rädda mig genom att vara med på min sista lektion. Självklart flippade dom men min lärare tyckte om dom så de gjorde inget :) Sen åkte vi hem till mig. Så nu sitter vi här och snackar lite skit och dricker fanta. Vi ska strax ner och handla lite gott inför kvällen. Det blir en mysig hemmakväll hos mig med Gizelle, Leyla, Lina och Zainab. Vi tänkte kolla på lite filmer och idolfinalen. Jag är inte alls lika bitchig som mina vänner haha. Eller jo, kanske det. Eftersom att jag påstår att mina älsklingar är bitchiga ;) Jaja, dom älskar mig ändå!

Nu ska vi till affären. Mina älskling uppdaterar nog ikväll/natt. Hade fett!!
/ Z to the andra.

Vinnaren - Amina

Shääät!
"Alvin och gänget" diggar verkligen våran blogg. Jobbigt med ipadressen ha? töntar!
Men de bra, de bra att ni läser. statestiken höjs ju ;) Kyss och smek på er!

Vinnaren av tävlingen heter Amina. Vi mailar dig direkt sötnos!

Nu ska vi klä på oss och kicka till en kompis skola. Det är fredag och hon slutar 5? Självmord! Tur att vi hoppade av ;) Vi behöver ej utbildning, Vi klarar oss själva.. Med hjälp av daddys plånbok ;)

TTYL - B
talk to you later - bitches ;)

xoxo Gizelle & Leyla

Gizelle is here hoe.

Idag är det fredag, vilket innebär att en person vinner de läckra armbanden ifrån cocoo.se. Men det tar vi snart! Jag och Leyla vaknade för några timmar sen. Vi gjorde en god frukost och bara åt, åt och åt. Sen har vi bubblat lite ;) Helt skönt! Idag är det som sagt fredag och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra. Vilka problem två vackra prinsessor kan ha "/ ;) ..

snart kommer vinnaren ifrån tävlingen upp.

Se yaa soon Bitches!
hate n' love
Gizelle

Bitches överallt

haha Shoo bitches. Glömde bort bloggen. Sorry fuckers! Imorgon är det fredag. Vilket innebär fiesta!!! Eller, naj! får se hur vi gör med den saken. Kanske tar hem brudarna hit och har en myskväll med massor mat, godis och sånt. Höh, Vi har faktiskt haft en mysDAG idag. Vi drog hem till Emelie, med några kompisar och kollade på filmer med riktigt goda saker till, snackade skit. HEMMAfika och lite sånt. HELA DAGEN! Det är därför vi har glömt bort våran söta blogg. Men de gör inget, ellerhur bitches? Ni tycker om oss endå.. Ne, nu ska vi hämta något gott att äta. Hörs imorgon.

- Tävlingen avslutas imorgon också.


EN SAK TILL -

- Vi har en "anyonym" besökare (daglig besökare). som även har kommenterat två dagar i rad nu ;) HAHA! Detta är riktigt roligt. 




Sorry för att det är så litet. Men ni ser nog. Våra läsare har ju super ögon. Just like us ;)

SVAR PÅ FUCKING TAL BITCH! :
Hur
vi orkar? Flippar du gumman? Det är väl bara att sätta sig vid datorn och skriva om vad vi gör om dagarna. Inte så jobbigt med tanke på att vi pumpar musik och dansar samtidigt varje gång. Det gör allt MYCKET roligare ;) Du är en avundsjuk liten bitch som inte ens har eget rum hemma antar vi? Vi tycker att det är överkul att dela med oss av vårat liv och flippade lite extra. Göra fett roliga saker och sen skriva om de. Många tycker om oss, Tex. det med att Vi vaxade våran kompis röv? HAHA! Klaga inte baby. Ställ frågan till dig själv i så fall " Hur orkar jag " - Ja du, hur orkar du gå in på våran blogg och läsa om vårat händelserika liv every fuckin' day? Fuck you. Take a pill and go to lala-land. HAHA!

Fuck All Y'all

xoxo Gizelle & Leyla

Göteborg all day long

Hahaha, vi har redan några haters. Men de flesta diggar oss som fan ;)
Alla kan inte älska, ellerhur bitches?
Förlåt för dålig uppdatering förresten. Jag och Leyla har varit i Göteborg med våran söta pappa hela dagen. Fråga inte varför vi åkte dit, vi hade tråkigt och han skulle göra några ärenden där så vi hängde på! Jag och Leyla kicka till stan, fick med oss lite stuffs hem faktiskt. Vii käkade även på restaurang. ehm.. pappa betalar ;)

Nu är vi helt slutkörda. Gbg är ändå rätt fet stad. Leyla vad säger du? ska vi packa väskorna och flytta till gbg ;) ? - JA VARFÖR INTE! skriker hon ifrån sängen. Naj, notera NAJ. Vi lämnar aldrig Skåne. Vi är födda här, vi lever här och vi har allt här. Kicka till gbg och bo på hotell någon gång ibland skulle inte vara omöjligt ;) Får fundera på det! men vi stannar självklart kvar i älskade Skåne. Nu ska vi bara ut och ta en cigg och snacka skit med några vänner, sen ska vi sätta på någon fläshig film och sova i våran KUNGLIGA säng.

Take it or leave it!
Hate it or love it!

Goodnight bitches.

xoxo Gizelle & Leyla

TÄVLING PÅ G



Vi vackra systrar, klickade hem två armband ifrån www.cocoo.se men vi tycker inte att dom passar oss, we want more style, than that! ;) Så om någon vill ha chansen att vinna dessa två armbanden (en vinnare). Kommentera bara detta inlägget och skriv på din blogg (om du som har) att ThePussyCats.blogg.se har en tävling och ta bilden och sätt in den i din blogg! Ni som inte har blogg kan också vara med och tävla. FÖRST, kommentera detta inlägget. SEN maila oss och skriva VARFÖR ni vill vinna! ([email protected]) OBS! KILLAR KAN OCKSÅ VARA MED OCH TÄVLA. EN PERFEKT PRESENT TILL FLICKVÄNNEN/TJEJKOMPISEN!

På fredag utser vi en vinnare, så passa på och tävla nu!
Good luck bitches! ;)

inte likt oss =O

shoo bitches !

vi vaknade tro det eller ej klockan 10 idag :O inte likt oss men vi bestämde oss för att slänga på oss lite smink och kläder sedan drog vi ner till stan och käkade frukost på burger king svingott ;) sen drog vi ett varv på stan för att se om det fanns nått fint att inhandla jag köpte bara några ringar och Gizelle hitta inget typiskt att hon ska vara så kräsen but thats the way we role bitches ! aja nu ska vi kolla på film eller nått update kommer senare.

we know you love us

xoxo Leyla & Gizelle

sleep tight all you hoes out there ;)

shoo bitches ! nu ska jag och Gizelle sova vi är helt slut efter en skön dag med våra sexiga boys. och jag vet att ni önskar att ni var som oss bitches men glöm det ni kommer aldrig nå våran nivå haaa ! ialla fall jag och G toooo the Gizelle ska bada och mysa i bubbelbadet nu sen ska vi sova. glöm inte att komma tillbaka imorrn bitches ;) we know you love us.
godnatt världen peace out ;)

xoxo Gizelle & Leyla

Guldmiddag för tjockisar!

SHOO BITCHES!

Vill börja med att säga tack till alla som diggar oss. Men det var precis vad vi hade förväntat oss ;) Vi tänkte gå ner på stan och köpa lite kläder, efter det träffade vi grabbarna. hittade en riktigt fattig cykel påvägen. Självklart ska vi alltid flippa loss, så vi tog den och dog av flabb eftersom att vi skjutsade varann mitt på gatan och ramlade mitt där hahaha. En bil körde nästan på oss hahahahaha. Jag (Gizelle) fick i alla fall med mig ett par jeansleggings och ett par sneakers ifrån stadium medan Leyla köpte en ny svart/vit adidas kofta. Hon var trött på sin gamla ;) Det är ju inte så att vi bara har en sån, utan NÄSTAN hela garderoben full ;) goodis godiis.. Sen drog vi till kicks och köpte nytt smink och självklart så fyllde vi på vårat parfymsortiment.

Efter stan mötte vi grabbarna, vi åkte runt lite i Eldins bil. Sen vart jag och Leyla såklart hungriga (såna tjockisar som vi är) så vi tvingade dom att skjutsa oss till MC, drive in. Resten av killarna hade inga pengar, eller inte tillräcklgit för deras STORA menyer så jag och Leyla fick bjuda alla.. vi är superkvinnor bitches! Jag skojar inte, vi beställde över flera hundra kr hahahaha. De roligaste var att Eldin snackade som en robot när han skulle beställa allting så det tog över lång tid, men de var skit kul vi flabba loss. Hon som tog emot beställningen fick spel på oss hahahahahaha. Men vad ska man göra, vi är ju som vi är. right bitches? ;)

Godnatt inlägg kanske kommer senare, nu ska vi göra annat. så Fuck you ♥

xoxo Gizelle & Leyla

good mornin bitches !

shooo bitches vi har nyss vaknat och känner nu vid 2 att vi fått våran skönhetssömn =) eller rättare sagt mamma väckte oss :O asså orka vi är helt döda, men men vårat hjärta har gjort frukost till oss så det är bara för mig och Gizelle att ta på sig våra guldiga morgonrockar YESSS Allt är av guld i vårat hus :P. Sen efter frukosten blir det dushen eller bubbelbadet vi har inte riktigt bestämt oss kanske tar båda två, we want it all you know ! efter vi gjort de ska vi fixa oss sen ska vi se om vi kan få tag på våra boys och dra iväg nånstans. more update later bitches för nu skriker min mage.
peace out, we know you love us ;)

xoxo Gizelle & Leyla

ben and jerrys

Sho bitches  ;) min sexiga syster ligger i våran kungligt sköna säng och käkar ben and jerrys jävla tjockis suktar mig till max. men jag var i alla fall ute nyss och träffade en polare snacka lite skit, men orkade inte vara ut det var så fuckin kallt trots min goosejacka, fuck sverige asså. men ville bara önska er alla bitches där ute att sova gott, ska krypa ner hos min syster men först ska jag göra en gorbys sån pirog ni vet kungligt goda om det inte finns såna hemma flippar jag ur totalt. sen blir det mys framför våran fläshiga tv så klart !

godnatt världen peace out, we know you will be back in the morning bitches ;)

xoxo Leyla

Hissa/dissa


1. Oss själva
- helt klart! Två kattiga skåningar. Vem fan hade sagt nej till oss? ;) Inte en jävel!

2. Brunetter
- Vi är smartare ;) HAHA! naj men. Vi tycker att brun/svart hårfärg är mycket finare. VI TYCKER att de ser "stiligare" ut. Fuck er som säger något annat. Ni vet att vi har rätt!

3. Sneakers
- Nu menar vi inte vanliga tygskor. Utan riktiga FETA sneakers. Det finns bara fördelar med såna skor: Bekväma, man kan göra vad fan man vill med dom, snygga, du kan ha vilken färg på skorna som helst utan att det ser fult/överdrivet ut.








1 Wannabe us
- Det finns ett antal bitches här i skåne som FÖRSÖKER gå klädda, sminka sig, färga håret, samma frisyr osv.. som oss. Skippa de era små copycats. Ni kommer ALDRIG komma i närheten av vårat utseende och vårat beteende! KYSS

2. Vädret
- Sveriges kalla väder.. Gud vad har vi gjort för att förtjäna detta? Vi vill inte ha de såhär kallt. Ge oss sommar istället! Inte fucking tjugo tröjor och femtio jackor för att gå ut.. glömde 20 trosor också, man måste hålla den varm HAHAHA.

3. 18 årsgräns på krogen
- Vi säger om någon är 17 och fyller 18 dagen därpå. Då får man inte komma in. Men vad spelar de för roll? En dag yngre liksom? Det borde inte vara någon fucking åldersgräns på något. Alla får tag i ciggen och alkoholen på ett eller annat sätt ändå. In med yngre på krogen HAHAHA! Fuck de.. gränser existerar inte för oss, vi kommer alltid in och vi gör vad fan vi vill.. bitches ;)


We hope u enjoy it ;) / THEPUSSYCATS

Vi siktar mot toppen!

Shoo bitches!

Kan börja inlägget med att skriva om en kommentar vi fick.

Från: bloggarsanning

: om ni vill att eran blogg ska bli stor!

- lägg in bilder på er varje dag
(för det blir roligare att läsa)

- Hiss/dissa

- Skriva om roliga saker.

- Tävlingar

det var några tips.
Nån gång kanske jag skriver skvaller om er vem vet?


svar: Till att börja med kommer vi inte visa våra ansikten, men vi kommer bli stora ändå bitch ;) Hissa/dissa kommer vi göra. skriva om roliga saker GÖR vi. En tävling har vi redan haft. Så fuck you!

Vi funderar starkt på att be pappsen om att vi ska få göra en makeover i vårat rum. Vi här pappas flickor så han säger förmodligen inte nej! ;) Vi har kommit överens om att kicka gång Hissa/dissa listan redan idag, sen kör vi på de varje söndag. Vi ska tagga och snacka med våran farsa nu. Kom tillbaka senare bitches, så kör vi våran första Hissa/dissa lista.

xoxo Gizelle & Leyla

back to the goldbed ;)

Yes, fler och fler börjar digga oss. Vi kunde inte slita oss ifrån bloggen när vi såg hur statestiken höjts! De är bra bitches, de är bra. We know that you like what we do. You can't hide it babes ;) yallafall, vi är sjukt glada och hoppas på fler besökare. hoppas och hoppas, det kommer trilla in fler hela tiden mohaha.

Om ca en vecka tänkte vi kicka en frågestund? sen en gång i veckan blir det hissa/dissa. Och en gång i månaden veckans blogg? Det kan inte bli bättre, inte med oss som ägare ;)

bara för att ni har höjt våran statestik så avslutar vi med: KYSS OCH SMEK BABES! ♥ ♥ ♥

VAXA RUMPA!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!

rubriken bevisar hur kul vi har haft ;)
det började med att Eldin och Tobbe kom och hämtade oss och så åkte vi hem till Armin, där några andra kompisar också var - kääxia killar självklart. Vi satt allihopa i vardagsrummet. killarna körde poker.. Fattar nada av de, men de borde jag väl inte göra. jag är ju tjej? DAH! och dem bestämde att den som förlora skulle ta av sig alla kläder och springa igenom alla rum i lägenheten. inklusive runt vardagsrumsbordet HAHA! Leyla spanka loss Eldin (som förlorade) på röven. Armin fick en chock och skrek: HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! Alla fick en flabbattack. Det slutade med att Armin hämtade vax ifrån sin syster och så la vi Eldin i soffan och JAG vaxade hans röv!!!!! HAHAHAHAHAHAHA, som vi skrattade och han skrek som om man hade stuckit tusen nålar i honom. Stackars bebis HAHAHA! Fuck yaa Eldin, ingen har sagt att vi är goda! Var glad din lilla bitch, du har inget hår längre ;) ♥

Tobbe tvingade honom att ta ut röven ur bilfönstret när dom skjutsade hem oss HAHAHAH!
ELDIN: MIN RÖV FRYSER TILL IS :'( NU HAR JAG INGET HÅR SOM SKYDDAR MIG LÄNGRE :'(
VI: HAHAHAAHAHHAHAAHAH


Nu blir det att ta fram något smaskigt ur vårat guldiga kylskåp. Yes bitch, allt är gjort av guld i vårat hem ;)
Och lägga sig i sängen och kolla på några fläshiga filmer tillsammans med Leyla, my sexy sis! - Som hälsar att ni kan kyssa hennes röv om ni inte kommer tillbaka till våran överdrivet zmääxiga blogg..

see ya tomorrow
peace out

xoxo Gizelle

ännu en osäker natt

Shoo bitches!
Jag och syrran drog ner till en pizzeria och käkade Kebabpizza. Haha Gizelle vart fett lack på mig för att jag inte pallade dra ner själv och köpa hem. Fuck de!! varför berättar jag allt i minsta detalj? ni ska inte veta ALLT om våra liv bitches ;) yallafall. Gizelle ligger i sängen nu.. den kungliga sängen ni vet? ;) Funderar på att dra och sola måste ju hålla färgen kvar, en sexig KVINNA som mig kan inte gå blek.

Sen blir de att ringa Armin och de andra och se vad dom hittar på. de är ju lördag. ännu en dag att göra malmö osäkert? Gizelle säger att en fågel viskade i hennes öra att det kommer bli osäkert inatt igen ;)

Vi uppdaterar när vi kommer hem igen

Peace out bitches!
xoxo Leyla

VECKANS BLOGG(AR)



Yepp, TVÅ BABES! Vi kunde faktiskt inte bestämma oss.. Det brukar inte vara så svårt, men detta var svårt! Diana, till att börja med älskar hon Zlatan, och han är kung!!! och sen skriver hon bra Riktigt fina ögon också. Catwoman KssKss ;)

Och Selma, Hon skriver bra, man kan flabba när man läser hennes blogg. dödligt hår. Vacker som fan. Like we said: we like it honey ;) och en sexig pojkvän. kan de bli bättre?


För att komma till tjejernas bloggar, klicka på bilderna. Hade fett, nu ska vi köpa kebab och tjocka oss.


See yaa bitches

xoxo Gizelle & Leyla

VI BESTÄMMER

1. EMMA (http://rosaapantern.blogg.se/)
- Jag skriver om mode och foto och min vardag. 

VI BESTÄMMER: Vi fastnade inte för något i din blogg.. Sorry sweetie ;)

2. REGINA (http://ginise.blogg.se/)
- Min blogg är helt galet rolig som handlar mest om mig själv och mina tokiga vardag.
Och framförallt hur mycket jag missbrukar mina pengar till shopping och alkohol. NJUT!

VI BESTÄMMER: Skön brud. Hon skulle faktiskt kunna utses till veckans blogg. Hon verkar vara lite flippad ;)

3. SELMA (http://selmasedef.blogg.se/)
- Min blogg handlar om mig själv, skolan, killen, vännerna och familjen.
Hur utflippad och roligt jag kan ha med mina vänner.
lägger ut bilder och videosar ofta! man måste bjuda på sig själv, right?

VI BESTÄMMER: We like it honey. Du verkar skriva om allt. Mamacita är du också ;)

4. SANAZ (http://sanaz.blogg.se/)
- Den handlar om allt man vill veta!
Nä..men det finns inte endast en kategori som hör in på min blogg eftersom jag skriver om, mode, update inom världen, mina chihuahua älsklingar..hmm.. vardagsliv, tävlingar, prylnytt..ja det mesta.

VI BESTÄMMER: tjejen med riktigt söta hundar! men tävlingar? VI kör tävlingarna och DU är en tävlande..

5. DIANA (http://dijanazra.blogg.se/)
den handlar allmänt om lite allt och möjligt, från mina tankar till andras nöjen.
De beror ju givetvis på vad man som läsare vill läsa :) Lite humoristisk blogg då & då,
och min största intresse är väl i huvudsak om Zlatan Ibrahimovic. Samt mina konstiga perioder då och då,
hahah well don't we all got them, right? :D De väl stort sett vad den kan handla om.

VI BESTÄMMER:
Zlatan? Zlatan? Han är kung, och då måste du bli kungen av veckans blogg?! ;)

6. AROSA (http://arosa.blogg.se/)
- Min blogg handlar helt enkelt utan krusiduller om mig och mitt liv.

VI BESTÄMMER: boring.. När man tävlar om något, jag menar.. dessa 7 st tävlar faktiskt om något stort. ni vill vara med i VÅRAN BLOGG. Alltså, man måste ju berätta LITE mer om sig själv? STOP! diskvalificerad!

7. MARKUS (http://slipsens.blogg.se/)
- Klart jag vill vara med men jag vet ju att jag kommer vinna! :D
VI BESTÄMMER: diskvalificerad här med. försök ALDRIG nå upp till våran nivå baby ;)

Kommer snart tillbaka bitches. och då har vi en vinnare (K)

SexyLadies

Shoo bitches!
Igår var det en utflippad natt i värnhem. Vi (sexyladies) mötte upp Armin Denis Tobbe Kushtrim Zandra och några till. promenerade en stund och fläshade runt lite sådär ;) kom till festen vid 22.00 ungefär, de första me and my homie (Leyla) hör är självklart två skämmiga blondiner. notera pissigt hår, ställer sig framför oss och säger vilka är ni, flytta på er förfan! haha me and my homie kollade på varandra och sen kollade på dom. det blev lite bråk och The PussyCats vann som alltid. sen kastade vi ut dom. ingen höjer rösten mot two sexy ladies like us. Sen blev det riktigt skön stämning. inga bitches var i vägen, ingenting! vi hade överkul. riktigt balla människor.. men you know, inte lika balla som oss. det blev riktigt mycket "shake that ass" I CAN DO MA THAANG ;) kvällen slutade vid 4 tiden och då fick vi skjuts hem av Armins.. ehm, heta storebror. tror faktiskt att Leyla haffade hans nr.. That´s my sis! ;)

Vi vaknade typ nyss, ska be Leyla gå ner och köpa kebab till oss. men först blir det veckans blogg. are you reaady?

Skriver snart bitches! vänta inte för länge.

xoxo Gizelle

kunglig entre ;)

Shoo bitches ! nu har vi söta brudar fixat oss hot like always. ialla fall så hitta vi lite fläshiga kläder på stan idag. Gizelle ska ha på sig ett par riktigt heta adidas sneakers som är lila, riktigt fina, sen så har hon på sig lackleggins typ och sen en riktigt snyggt pösigt linne som är svart med fetaste lila texten på. she is too hot ! och jag har på mig ett par sneakers också pallar inte med sånt skit som klackskor. sen har jag på mig jeansleggins just got to say that my ass looks hot ;) sen har jag på mig ett pösigt vitt linne bara och massa smycken och ringar. vi kommer göra malmö osäkert inatt bitches ;) och speciellt i värnhem mohahahaha. remember ! if you fuck with us you fuck with the best bitches in malmö !

glöm inte veckansblogg imorgon !

peace out, see ya in the mornin ;)

xoxo G & L

Veckans blogg

Header kommer upp inom kort så håll utkik bitches! Imorgon utser ThePussyCats Veckans blogg. Det vill ni inte missa ;) Vi ses imorgon, Peace out.


Prinsessorna är vakna!

Shoo bitches!
Nu är vi vakna, har nyss käkat lite fet frukost på vårat guldiga matbord ;)
Vi tänkte fixa oss lite och dra ner på stan för att leta reda på en outfit inför kvällen. Det är som sagt FEST på g!

Vill ni vara med i veckans blogg? klart ni vill. Kommentera i nästa inlägg som kommer upp om några minuter om du vill vara med.

see ya bitches, peace!

xoxo Gizelle & Leyla

fuck you bitches. kom tillbaka imorgon!

Nu ska vi lägga oss i våran kungliga säng, med massor täcken och kuddar ;) Checka en film på våran nya plasma tv vi fick av pappa igår. Men i alla fall......... vi har inte tid att vara uppe hela natten. vi har mycket att göra you know. Vi måste få våran skönhetssömn so we look hot imorgon när vi ska på festen ;) brudar som oss kan inte gå runt som uppstoppade blondiner på stan. vi har stil.

God natt världen, Peace out

xoxo Gizelle and Leyla .. bara för att ni är så fula (♥)

Första inlägget från The PussyCats

Sho Bitches!
Två söta systrar ifrån Skåne, men vart i Skåne förblir hemligt.
It is only for V.I.P, inte för random people som er ;).
Vi är här för att ta över så watch out bitches !

Intressen:
festa, hänga med brudarna, shoppa, äta kebab..
saker som Tony Montanas döttrar skulle göra ;)
VÅGA KOMMA I VÅRAN VÄG!


Vi gillar:
oss själva, RAKT AV!

Vi ogillar:

blondiner, idomin fjortisar, folk som försöker nå våran nivå.

Motto:
Raka, Kaxiga och Jävligt ärliga. Take it or leave it, bitches! ;)

xoxo Gizelle & Leyla


RSS 2.0