De kaxigaste systrarna ifrån skåne

Shoo bitches.
Uppdateringen har varit lite keff.. men det gör inget, visst? ;) Ni älskar oss ändå! ursäkten till att vi inte har bloggat är att vårat internet la av idag, och det har inte funkat förns nu på kvällen.

Vi sov kvar hos våran SexyLady. Vi hade myskväll all night long ;) pratade skit, kollade på filmer, gjorde ansiktsmask osv.. Riktig tjejkväll! Just det, Erik vann idol. Tyckte han var rätt bra faktiskt, killen kommer komma långt. Han har en riktig stark röst. Vi sjunger ju bättre egentligen, helt klart. Men måste ju beröma killen LITE ;) Kanske borde vi söka till idol nästa år? De kaxigaste systrarna ifrån skåne?!

Idag vaknade vi runt 2 tiden. Åkte som luffare på bussen hem, men de gör inget. Vi är lika sexiga ändå ;) Man fick forfarande de där heta blickarna ifrån alla killar så de gör inget ;) När vi kom hem hjälpte vi mamma lite. Yepp, vi kan också vara snälla. Lagade mat, strök kläder och såna grejor. Sen tog vi lite cash ifrån pappa och kickade till stan för att gå på bio, de blev New moon. Den är överbra!! Självklart köpte vi godis, MASSOR popcorn och coca cola. Efter de käkade vi kina mat, FINNS DE NÅGOT GODARE? puss på de.

Nu är vi i alla fall hemma, har kollat lite på tv. Leyla blev sugen på Mc donalds. Ska fråga pappiii om han kan skjutsa oss och köpa de. Vi får alltid som vi vill så det ska nog inte vara något problem hehe ;)

See yaa later bitches.
xoxo G & L

Kommentarer
Postat av: Z A N D R A :)

Hej! :D

allt bra?

2009-12-13 @ 17:57:07
URL: http://decevven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0